Vrijwilligerswerk in Vietnam

Doe vrijwilligerswerk in Vietnam in 2023 met Beyond Volunteer!

Doe mee met onze vrijwilligerswerk programma’s in Vietnam, waar we de 5 beste vrijwilligerswerk projecten in Ho Chi Minh-stad hebben.

Je kunt je eigen project kiezen, verschillende projecten combineren en je eigen op maat gemaakte unieke vrijwilligersprogramma voor Vietnam creëren!

Je kunt elke maandag beginnen en je kunt vanaf 2 weken tot 8 weken meedoen.

Op de maandag van je eerste week is er een oriëntatie door ons lokale team, zodat je je op je gemak kunt voelen met de omgeving en de lokale cultuur in Vietnam.

We hebben ook de geweldige Vietnam Discovery beschikbaar in Vietnam, klik hier voor meer info.

Locatie: Ho Chi Minh City, Vietnam
Startdata: Start elke maandag
Duur: 2 weken – 8 weken

Unique Cultural Experiences

Sustainable Worthwhile Projects

Receive Top Quality Support

Meet International Volunteers

Aankomst in Ho Chi Minh City, Vietnam

De projecten zijn gevestigd in het opwindende Ho Chi Minh City, de place to be in Vietnam.

Uw ophaalservice vanaf de luchthaven is inbegrepen en u wordt op zondag bij aankomst opgewacht. Je wordt opgehaald door het lokale team en naar je accommodatie gebracht om de andere internationale vrijwilligers te ontmoeten.

U dient aan te komen op de internationale luchthaven van Ho Chi Minh City genaamd Tan Son Nhat International Airport (SGN).

Mocht je voor zondag al in Vietnam zijn, dan regelen wij dat je direct naar de accommodatie gaat.

We zullen u de volledige aankomst en contactgegevens verstrekken wanneer u uw programma boekt.

vietnam volunteer

Oriëntatie bij aankomst

Op de maandag van je eerste week is er een oriëntatie door je coördinator, zodat je je vertrouwd kunt maken met de omgeving en de lokale cultuur. Er zal een inleiding zijn op het programma, de accommodatie, gezondheids- en veiligheidsadviezen, Vietnamese Do’s en Don’ts, een introductie in de Vietnamese cultuur en de Vietnamese taal, en een rondleiding in het gebied waar je verblijft.

Accommodatie en maaltijden

Je accommodatie is inbegrepen in het programma vanaf uw aankomst op zondag tot en met zaterdagochtend van uw laatste week.

Tijdens het programma woon je in onze accommodatie op een universiteitscampus. Een zeer interessante en spannende plek om te verblijven tijdens je vrijwilligerswerk!

Er is WIFI internet aanwezig bij de accommodatie.

De accommodatie is in gedeelde kamers met andere vrijwilligers van hetzelfde geslacht.

De maaltijden zijn inbegrepen tijdens uw programma. Van maandag tot en met vrijdag zijn er 3 maaltijden per dag inbegrepen en in het weekend 2 maaltijden per dag. Vegetarische maaltijden kunnen worden geregeld.

Sommige projecten liggen op loopafstand van de accommodatie, andere zijn te bereiken met lokaal vervoer, de coördinator zorgt ervoor dat je weet hoe je bij je project komt.

Onze vrijwilligersprojecten in Ho Chi Minh City, Vietnam

Vietnam Culture Week

De Vietnam Culture Week is een programma vol Vietnamese culturele ervaringen door middel van bezoeken aan historische monumenten, workshops en meer!

Deze week opent je ogen voor de Vietnamese cultuur en geeft je een goed beeld van Vietnam en zijn mensen.

 Klik hier voor meer info en foto’s van dit project

volunteer teaching in Vietnam

Als vrijwillige docent Engels help je de leerlingen om hun woordenschat, spelling en uitspraak te verbeteren, zodat ze op een praktische manier Engels kunnen gaan gebruiken.

Je studenten in dit project zijn studenten van een plaatselijke universiteit, tussen de 16 en 25 jaar oud, en ze hebben een gemiddeld niveau Engels, maar ze hebben veel oefening nodig, en dat is waar jij van pas komt!

Het kunnen spreken van de Engelse taal is erg belangrijk voor de toekomstperspectieven van studenten in Vietnam, omdat dit betere carrièremogelijkheden voor de toekomst zal openen, dus jouw bijdrage is zeer waardevol.

Klik hier voor meer info en foto’s van dit project

kindergarten volunteer in Vietnam

Doe mee als vrijwilliger in een kleuterschool in Ho Chi Minh, Vietnam. Op de kleuterschool speel je spelletjes met de kinderen, zing je liedjes met ze en leer je ze basis Engels.

Je wordt geplaatst op een goed georganiseerde kleuterschool, waar de kinderen 3-6-jarige kinderen zijn in deze kleuterschool, en je helpt het lokale personeel met dagelijkse taken zoals de kinderen voeden, met ze spelen en aandacht geven .

Klik hier voor meer info en foto’s van dit project

volunteer disability care in Vietnam

Werk als vrijwilliger in een speciaal kinderproject met mentale en fysieke handicaps in het plaatselijke ziekenhuis van deze stad.

Het kinderdagverblijf zorgt voor Vietnamese kinderen met een andere handicap. Bij dit project zorg je voor de kinderen door ze te troosten, spelletjes met ze te spelen en met ze te socializen.

 Klik hier voor meer info en foto’s van dit project

volunteer soup kitchen in Vietnam

Doe mee als vrijwilliger in een soup kitchen in Vietnam en help met het bereiden van voedsel, het serveren van het eten en opruimen in een gaarkeuken in Ho Chi Minh-stad, die goedkope gezonde maaltijden biedt aan arme mensen die hulp nodig hebben.

De gaarkeuken is een NGO die samenwerkt met lokale en internationale vrijwilligers om dagelijks goedkope maaltijden te verstrekken.

Klik hier voor meer info en foto’s van dit project

medical volunteer program in Vietnam

Dit medische project is bedoeld voor pre-medische of medische studenten die ervaring en inzicht willen opdoen in het Vietnamese gezondheidszorgsysteem.

Het programma is gevestigd in een door de overheid beheerd ziekenhuis dat de gemeenschap van Ho Chi Minh bedient. Als vrijwilliger observeer je, door de lokale medische professionals te schaduwen.

Klik hier voor meer info en foto’s van dit project

Prijs van onze vrijwilligersprogramma’s in Vietnam

2 weken: 799 euro
3 weken: 999 euro
4 weken: 1199 euro
+1 Week: 199 Euro

* De Cultuurweek en het Medisch programma hebben een toeslag van 70 Euro per week

Wat is inbegrepen:
Vrijwilligersprogramma
Accommodatie (gedeelde kamer)
Maaltijden
24/7 ondersteuning in het land
In-country programma-oriëntatie
Ondersteuning vóór vertrek
Ophaalservice vanaf de luchthaven

Niet inbegrepen:
Er wordt 5% internationale bankkosten in rekening gebracht.
Visa, vluchten, reisverzekering, vaccinaties, criminele antecedentenonderzoek, Covid-testen (indien nodig), dagelijks vervoer naar uw project en terug naar de accommodatie, terugreis naar de luchthaven, transfers tussen verschillende locaties.

Vereisten om mee te doen:
Vrijwilligers moeten minimaal 18 jaar oud zijn
Vrijwilligers zijn verplicht om een ​​criminele antecedentenonderzoek te doen
Vrijwilligers zijn verplicht om een ​​vrijwilligersreisverzekering te hebben
Het kan zijn dat vrijwilligers voor vertrek een Covid-test moeten laten doen (we zullen u hiervan op de hoogte stellen)

Reserveer je plaats in 3 stappen:

1. Vul het aanvraagformulier in (klik hieronder) en we laten je binnen 48 uur weten of je wordt geaccepteerd.
2. Na acceptatie betaalt u uw aanbetaling (200 Euro) om uw plaats in het programma te reserveren.
3. Je betaalt de resterende kosten van je programma, minus de aanbetaling die je al hebt betaald, zes weken voor je startdatum van je programma.

VIETNAM DISCOVERY

We hebben ook de Vietnam Discovery beschikbaar in Vietnam. De Vietnam Discovery is een vrijwilligersreis van 2 weken die je unieke reis, culturele en vrijwilligerswerk ervaringen biedt, waarbij je jezelf onderdompelt in gemeenschapsprojecten en deelneemt aan fantastische reizen in Vietnam.
Klik hier voor meer info