Vrijwilligerswerk Peru

Doe vrijwilligerswerk in Peru in 2023 met Beyond Volunteer!

Doe vrijwilligerswerk in Peru met onze geweldige reis en vrijwilligersprogramma’s in het buitenland in Peru.

De vrijwilligersprogramma’s in Peru omvatten lesgeven, kleuterschool, zorg voor speciale behoeften, eco-bouw, opvang voor bedreigde dieren, veterinaire hondenzorg, evenals culturele en zelfs een surf en strand schoonmaak week.

Je kunt je eigen vrijwilligersprojecten kiezen en zelfs verschillende vrijwilligersprojecten combineren en je eigen programma op maat samenstellen!

Het hoogtepunt in Peru is zeker de Peru Discovery die je niet mag missen! Dit is een tour van 2 weken die je unieke reis-, culturele en vrijwilligerservaringen biedt, waarbij je jezelf onderdompelt in gemeenschapsprojecten en deelneemt aan reizen, terwijl je tijdens je reis hoogwaardige ondersteuning krijgt.

Waarom vrijwilligerswerk buitenland in Peru?

Als vrijwilliger kan je nieuwe ervaringen opdoen en anderen helpen. Een programma voor vrijwilligerswerk in het buitenland is voor jongeren, studenten, en volwassenen. Ontmoet andere internationale vrijwilligers met onze betrouwbare en verantwoordelijke programma’s.

Unique Cultural Experiences

Sustainable Worthwhile Projects

Receive Top Quality Support

Meet International Volunteers

costa rica volunteer

Peru Discovery

De Peru Discovery is een tour van 2 weken die je unieke reis-, culturele en vrijwilligerservaringen biedt, waarbij je jezelf onderdompelt in vrijwilligerswerk projecten en deelneemt aan fantastische reizen, terwijl je ondersteuning van topkwaliteit krijgt tijdens je reis naar Peru.

costa rica volunteer

Vrijwilligerswerk Peru

Doe mee met onze vrijwilligersprojecten in Peru, waar we verschillende projecten beschikbaar hebben:

Culture Week
Teaching Project
Kindergarten Project
Special Needs Care
Eco Building Experience
Endangered Animal Sanctuary
Veterinary Dog Care
Surfing & Beach Cleaning