Beyond Volunteer

Over Ons

We bieden zinvolle reis en vrijwilligersprogramma’s aan zoals sociale projecten, natuurprojecten, milieuprojecten en op maat gemaakte groepsreizen wereldwijd.

Al onze programma’s zijn all-inclusive en omvatten een airport pickup vanaf de luchthaven, maaltijden, accommodatie, vrijwilligerswerk programma plaatsing, een Engelssprekende coördinator, 24/7 ondersteuning en veel meer!

Met onze programma’s kun jij je onderdompelen in en contact maken met de lokale bevolking, vrijwilligerswerk doen en een verschil maken voor de lokale gemeenschappen.

En je zult geweldige vriendschappen creëren met je medereizigers en de beste tijd van je leven hebben samen met internationale vrijwilligers!

Onze missie

Onze missie is om mensen van over de hele wereld samen te brengen, een cultureel begrip te creëren, persoonlijke groei tot stand te brengen en het welzijn van de gemeenschappen en de omgeving waarin we opereren te verbeteren, door betaalbare en kwaliteit vrijwilligerswerk projecten aan te bieden.

Waarom vrijwilligerswerk buitenland?

Als vrijwilliger kan je nieuwe ervaringen opdoen en anderen helpen. Neem deel aan een programma voor vrijwilligerswerk in het buitenland, deze zijn voor jongeren, studenten, en volwassenen, met projecten zoals met kinderen, in het onderwijs door Engelse les te geven, met dieren, bouw projecten, medisch, wildlife en natuur, en nog veel meer.

Door deel te nemen aan vrijwilligerswerk kan je een land op een totaal unieke manier ontdekken dat je als gewone toerist nooit zou kunnen, en dit terwijl je in te zetten voor de lokale bevolking.

Onze programma’s hebben duizenden vrijwilligers gehad in Azië, Afrika en Zuid-Amerika, waardoor de vrijwilligers geweldige reiservaringen kunnen hebben die ze nooit zullen vergeten. Ontdek de beste vrijwilligersprogramma’s in het buitenland voor de korte als de lange termijn, en ontdek de wereld op een zinvolle en waardevolle manier!

Een review van Sarah Snook, de beroemde Hollywood-actrice die deelnam aan het vrijwilligersprogramma in Nepal

Ervaringsverhalen

Mijn vrijwilligersreis was absoluut de beste reis en ervaring van mijn leven!

Michael uit Nederland

Het programma was voor mij een geweldige ervaring. De kinderen die ik lesgaf waren erg slim en gelukkig. Ze waren erg bereid om te leren, wat geweldig was.

Kate uit Australië

Ik heb een geweldige tijd gehad met vrijwilligerswerk. Ik was blij met de hele ervaring en zou er graag teruggaan in de toekomst.

Jennifer uit England

Vrijwilligerswerk in het buitenland was geweldig, een geweldige ervaring!

Harry uit Engeland

De hele ervaring heeft echt mijn ogen geopend voor de wereld en ik zou zeker graag weer vrijwilligerswerk doen.

Tyler uit Engeland

Het is een geweldig programma! Ik heb echt genoten van mijn tijd. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten.

Marie uit België

Ik heb zo’n geweldige tijd gehad met vrijwilligerswerk. Dit was echt een levensveranderende ervaring.

Ben uit de VS

Ik kon me niet voorstellen dat ik een betere ervaring had gehad. Het was een ongelooflijk lonende ervaring.

Carrie uit de VS

De coördinator gaf uitstekende informatie, waaronder informatie over de lokale cultuur en mensen. Ze gaf me ook veel informatie over omliggende plaatsen en goede plaatsen om te bezoeken.

Victoria uit Engeland

Mijn ervaring was in veel opzichten positief. Het personeel bestaat uit geweldige mensen met wie het van het begin tot het einde leuk is om mee samen te werken. Het was fascinerend om tussen hen te leven en hun levensstijl en tradities te ervaren.

Dugu uit Nederland

Ik kan eerlijk zeggen dat dit een van de meest verbazingwekkende ervaringen was die ik ooit heb gehad. Het vrijwilligerswerk dat ik deed was zo’n verrijkende ervaring.

Shilpa uit Engeland

Ik heb 4 weken vrijwilligerswerk gedaan in Thailand en ik heb er echt van genoten. Het was een leuke ervaring!

Ladina uit Duitsland

Ik heb een hele leuke tijd gehad in Nepal, ik heb veel geleerd over de cultuur en de mensen. Nepal begon echt als thuis te voelen. De mensen en kinderen in het weeshuis zijn heel aardig voor me en ik vond het heerlijk om dingen met ze te doen.

Noor uit Nederland

Het programma was goed en de steun van de coördinator was geweldig. Dit waren de beste 2 weken in Thailand, ik voelde me behulpzaam en speciaal om deel uit te maken van dit programma. Ik heb genoten van elke minuut. Bedankt!

Anne uit Nederland

Het vrijwilligerswerk was geestverruimend en lonend. De lokale mensen zijn de meest vriendelijke mensen die ik overal ter wereld heb ontmoet.

Lynn uit Italië

Vrijwilligerswerk in het buitenland was een geweldige ervaring en ik zou het graag nog een keer doen.

Sissel uit Zweden