Vrijwilligerswerk Kaapverdië

Doe vrijwilligerswerk in Kaapverdië in 2023 met Beyond Volunteer!

Neem ook deel onze avontuurlijke reizen in Kaapverdië.

De vrijwilligersprogramma’s in Kaapverdië omvatten lesgeven, sport coaching, schoolrenovatie, bescherming van zeeschildpadden, evenals culturele en zelfs een trekking week. Je kan je eigen vrijwilligersprojecten kiezen en zelfs verschillende vrijwilligersprojecten combineren en je eigen programma op maat samenstellen!

Het hoogtepunt in Kaapverdië is zeker de Cape Verde Discovery! Dit is een tour van 2 weken die je unieke reis, culturele en vrijwilligerswerk ervaringen biedt, waarbij je jezelf onderdompelt in de lokale gemeenschapsprojecten en deelneemt aan fantastische reizen.

Waarom vrijwilligerswerk buitenland in Kaapverdië?

Als vrijwilliger kan je nieuwe ervaringen opdoen en anderen helpen. Een programma voor vrijwilligerswerk in het buitenland is voor jongeren, studenten, en volwassenen. Ontmoet andere internationale vrijwilligers met onze betrouwbare en verantwoordelijke programma’s.

Unique Cultural Experiences

Sustainable Worthwhile Projects

Receive Top Quality Support

Meet International Volunteers

costa rica volunteer

Vrijwilligerswerk in Kaapverdië

Doe mee met onze vrijwilligersprojecten in Kaapverdië, waar we verschillende projecten beschikbaar hebben. Je kunt deze projecten combineren en je eigen programma samenstellen!

Dit zijn de projecten die beschikbaar zijn:

Culture Week
Education Project
School Renovation
Sea Turtle Conservation
Trekking Week

costa rica volunteer abroad

Cape Verde Discovery

Ervaar Kaapverdië met de unieke Cape Verde Discovery en dompel jezelf onder in de lokale cultuur, ontmoet de vriendelijke lokale mensen, doe vrijwilligerswerk in waardevolle projecten en reis rond in dit prachtige land voor een fantastische ervaring!