Beyond Volunteer

Boek je Programma

Hoe je programma boeken

Meld je vandaag nog aan en bereid je voor op een van de meest verbazingwekkende ervaringen van je leven!

Voor al onze vrijwilligersprogramma’s accepteren wij aanvragen voor start datums tot 1 jaar in de toekomst. Onze programma’s zijn erg populair, vooral in de zomer, dus we raden wij je aan om je programma zo snel mogelijk te reserveren!

Gratis wijzigingen van je Programma!

Boek je vrijwilligersreis met vertrouwen! Je kan tot 14 dagen voor je startdatum GRATIS wijzigingen maken aan je programma. Boekingen kunnen tot 14 dagen voor de startdatum van het programma kosteloos worden gewijzigd. 

Met Beyond Volunteer kan je eenvoudig en zonder extra kosten al onze projecten op een locatie combineren, zodat jij je eigen uniek programma op maat kan maken.

We raden aan om je zo vroeg mogelijk aan te melden, omdat sommige programma’s soms volgeboekt zijn, maar je kan last-minute boekingen maken tot 2 weken voor je startdatum, neem contact met ons op voor de beschikbaarheid!

We laten je binnen 48 uur weten of je aanmelding is aanvaard.

Reserveer je plaats in je programma in 3 stappen:

1. Vul het boekingsformulier in

Vul het onderstaande boekingsformulier in en we laten je binnen 48 uur weten of je bent geaccepteerd.

2. Aanbetaling

Eenmaal geaccepteerd bent betaal jij je aanbetaling van 200 Euro om je plaats in het programma te reserveren. Dit maakt deel uit van je programma kosten, en is niet bovenop je programma kosten.

3. Resterende Kosten

Je betaalt het resterende bedrag van je programma (min de aanbetaling die je al hebt betaald) zes weken voor de startdatum van je programma.

Boekingsformulier